MV-AGUSTA

F3 675 RC

Azonnal elvihető, egyedi számozott modell, igazi kuriózum. Mind utcán mind pályán a legjobbak között van kategóriájában.

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 0620-220-33-32 vagy info@mv-agusta.hu

 

Miután a „Világ legszebb 600-asa”-nak választották, az MV Agusta F3 675 ABS készen áll, hogy új hivatkozási alap legyen mind az utcán, mint a versenypályán. Ez a Szupersport ultra fejlett futóművel és járműdinamikai egységgel, MVICS-sel (integrált motorvezérlési rendszer) büszkélkedhet, mellyel megüti a legfejlettebb Szupermotorok szintjét.

 

Az MV Agusta F3 675 ABS egy forradalmi motorkerékpár, mely extrém érzelmeket kínál a motorosának mind az utcán, mind a versenypályán. A háromhengeres motor egy forradalmi, ellentétes irányban forgó főtengelyt használ, egy olyan megoldást, melyet korábban csak a Moto GP motorkerékpárokon lehetett megtalálni. A Szupersport motoron valaha látott legkompaktabb és legkönnyebb kivitelezéssel együtt, ezek a jellemzők teszik az új F3 675 ABS-t az egyik legjobban kezelhető és legkifinomultabb Szupersport motorkerékpárrá.

Bővebben a motorról az alábbi linken lehet olvansi : https://www.mv-agusta.hu/ vagy

az alábbi oldalon : http://www.mvagusta.com/en/motorcycles/f3-675-rc/

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 0620-220-33-32 vagy info@mv-agusta.hu

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .