MV-AGUSTA

Brutale Dragster 800

Egy álommotor, kategóriájának legszebb, legbiztonságosabb és egyik legkönnyebb motorja. Azonnal elvihető, garanciális motor.

Ára :  2.430.000 Ft + Áfa

 

Motorozni úgy lehet a Dragster -rel, mint egy pucér sportgéppel. Manőverezési készsége kiváló, kanyarstabilitása is fergeteges.Csodásan aktív motorkerékpár. Az MV nemcsak optikailag, hanem ergonómiailag is kompakt.
Az agresszív fellépéshez illik a harapós Brembo fék – amely nemcsak a gyakorlott pilótáknak való. De vészhelyzetre azért ott van a biztonságosan közbelépő Bosch-ABS. Sportos szellemű pilótáknak szánt csemege a gyári váltóautomatika, amelynek köszönhetően 30 km/h felett kuplunghasználat nélkül lehet lefelé sebességet váltani.

Az új Brutale 800 RR-ben és az RR-Dragsterben közös az átalakított háromhengeres erőforrás az elektronikai csomaggal együtt, valamint a teljes mértékben állítható Marzocchi villával és Sachs rugóstaggal ellátott váz.  Ugyanakkor a Brutale hangolása országúton érezhetően kényelmesebb. A sportos természetű pilóták mindkét modell esetében örülhetnek az immár az alapfelszereltséghez tartozó kormánylengés-csillapítónak, amelynek elsősorban a Brutalén van értelme a kanyarok utáni erőteljes kigyorsításoknál. Az RR-Brutale nagy előnye a helykínálata. A kormány (a Brutalénak átmenő csőkormánya van, a Dragsternek két félkormánya), a lábtartó és az ülés háromszöge a Brutale esetében tágasabb, így rajta minden pilóta megtalálja a kényelmes pozíciót. Közvetlen összehasonlításban a Dragster az agresszívebb motorkerékpár, amelyet az első kerékre gyakorolt erőszakkal kell motorozni.

Bővebben az alábbi linken lehet olvasni : http://www.mvagusta.com/en/motorcycles/dragster-800/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .